Înapoi sus

Cariere

Suntem aici pentru tine!

Cei care fac parte din echipa „Patiseria Tineretului” sunt extrem de importanți și de aceea ne dorim să avem alături, oameni responsabili, pasionați, serioși, pozitivi și atenți la nevoile clientului.

Ce post ți se potriveste?

0
Prieteni în patiserie
0
Locații disponibile

01.CONSILIER VÂNZARI PATISERIE

În toate cele 6 locații, colegii noștri oferă clienților nu doar produse proaspete, ci și zâmbete. Cam asta înseamnă rolul de Consilier vânzări în patiseriile noastre.
Te așteptăm să ni te alături în oricare dintre ele, fie pe un program full-time sau part-time. Ai completat formularul de mai jos ca să te putem contacta?

02.MODELATOR COVRIGI

Să începi o carieră în domeniul patiseriei nu e deloc dificil. Îți trebuie doar dorință. De restul ne ocupam noi să te învățăm. Completează formularul de mai jos din site și ai doar puțintică răbdare. Te sunăm mai repede decât crezi.

03.INTERNSHIP PLĂTIT

Încă nu știi exact ce ai vrea să faci însă ai o bănuială că ți-ar plăcea să lucrezi în industria patiseriei? Completează formularul de mai jos și te sunăm să descoperim împreună jobul potrivit pentru tine.

Aplică pentru un post

Patiseria Tineretului este întotdeauna deschisă la noi colaborări și vom face tot ceea ce putem pentru a crește împreună!