Înapoi sus

Franciza – Patiseria Tineretului

 

Deschide propria patiserie marca Patiseria Tineretului in Bucuresti sau Ilfov si bucura-te de o afacere cu un potential substantial de crestere.

Iata ce iti ofera Franciza Patiseria Tineretului:

  •  o afacere solida intr-o piata in plina dezvoltare de la an la an
  • un business care functioneaza chiar si in perioada de criza, perioada careia multe alte afaceri nu i-au rezistat
  • recuperarea rapida a investitiei initiale (16-20 luni)
  • sustinerea permanenta prin know-how operational, vanzari si training
  • suport privind amplasarea si amenajarea spatiului de vanzare
  • rularea de campanii digitale de marketing dedicate pietei locale
  • oportunitati de finantare privind achizitia echipamentelor din locatie

Patiseria Tineretului este unul dintre brandurile 100% romanesti care functioneaza inca din 2008 si sustine in permanenta micii antreprenori romani prin aprovizionarea recurenta cu ingrediente naturale de la micii producatori locali. Fondatorul Patiseria Tineretului se implica constant in proiecte pentru sustinerea tineretului si ofera, de acum, posibilitatea achizitionarii francizei Patiseria Tineretului oriunde in Romania. Business-ul se bucura de notorietate in Bucuresti prin cele 4 locatii care functioneaza in puncte cheie ale capitalei si este pregatit sa se extinda la nivel national,  in anii urmatori. Cu un know how de 13 ani pe piata, Patiseria Tineretului a depasit cu brio toate fluctuatiile pietei diferentiindu-se prin autenticitatea produselor, ingredientele 100% naturale si proaspete (nu se folosesc produse congelate) si retetele originale de preparare. Suntem gata sa predam unor antreprenori ambitiosi modelul de business Patiseria Tineretului si sa oferim suport privind dezvoltarea brandului la nivel national.

Vrei sa descoperi mai multe? 

Hai sa stam de vorba. Scrie-ne pe email: franciza@patiseria-tineretului.ro sau contacteaza-ne la numarul de telefon +40 725 956 359