Înapoi sus

Gala Studenților Români din Străinătate 2017

Patiseria Tineretului 5 ianuarie 2017

Liga Studenților Români din Străinătate vă invită să participați la cea de-a 8a ediție a Galei Studenților Români din Strainatate, un eveniment sub semnul excelenței în educație și performanței academice. Cu acest prilej, personalități de marcă ale societății românești, diplomați, reprezentanți ai societății civile, oameni de presă și profesioniști din mediul public și privat vor sta alături de studenți și absolvenți români cu rezultate remarcabile în diferite domenii de activitate.

Gala LSRS 2017 va găzdui decernarea Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate pentru anul academic 2015-2016. Ca în fiecare an, concursul din cadrul Galei aduce în prim plan o serie de tineri români cu rezultate academice și extra-curiculare de excepție.

Cea de-a opta ediție a Galei LSRS va fi un important prilej aniversar, marcând 8 ani de existență a Ligii Studenților Români din Străinătate. 8 ani sub semnul voluntariatului, 8 ani de proiecte și realizări cu și pentru studenții români din afara granițelor.